Anmäl dig till den största dansskolan i Sverige

Capture

Tar du kurser inom dans? Eller tycker du det verkar intressant och vill lära dig? Då borde du anmäla dig hos den största dansskolan i Sverige. Dansskolan heter Scandinavian Dance Academy och deras lokal ligger på västmannagatan 43 i Stockholm. Scandinavian Dance Academy (SDA) är en av Stockholms absolut främsta dansskola inom kommersiell dans. Dansskolan grundades, ägs och drivs av kända personer inom artist och dansbranschen. Detta betyder att du kan få lektioner av din idol inom dans. SDA lovar att du som elev kan fullfölja dina mål du har inom dansen, vare sig det är att bli en bättre dansare eller att satsa helhjärtat och bli en professionell dansare.

Hos SDA kan du välja klasser beroende på hur bra du är. Det finns allt från nybörjarklasser till proffsklasser, på det sättet kan du komma in i en grupp som är lika bra som dig samt kanske få tips från personerna du går kursen med. Hos SDA behöver du inget inträdesprov eller andra tester. Du kan snabbt välja vilka kurser som verkar intressanta och sedan anmäla dig och börja dansa!

SDA:s vision bygger på kärlek till dansen och musiken samt att skapa en bra gemenskap bland grupperna. Alla lärare och koreograferna är från eliten och SDA anställer endast de absolut bästa de kan hitta. Detta betyder att du har lärare och koreografer med mycket erfarenhet som kan vad de lär ut och verkligen brinner för ämnet de lär ut.

Hos SDA finns det mängder med olika dansstilar att välja mellan och vi tvivlar inte på att du kommer hitta det du söker efter. Några av dansstilarna du kan välja mellan är show och jazzfunk, Eric Saade Style, Hiphop/Streetdance, Jazz, Balett, House och många många fler.

Så missa inte din chans att bli bättre på vad du älskar att dansa och anmäl dig hos Scandinavian Dance Academy idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *