Den 16åriga danssensationen Larsen Thompson

Larsen Thompson nya stjärnskottet inom dansen

Dansvärldens nya stjärna heter Larsen Thompson och har redan en fantastisk meritlista att visa upp. Hon har dansat bakom artister som Big Sean, Katy Perry och hon är dessutom supermodell och har gått shower för Dior och Superga. Det är ett helt otroligt cv för en tjej på bara 16 år! Här kommer lite godbitar av hennes intervju med Harper Bazaar

Larsen Thompson är 16 år gammal och kommer ifrån California, USA. Hon har redan lyckats bli ett stort namn inom både modell och dansvärlden och det spås att hon är dansvärldens nya stjärnskott. När hon inte instagrammar roliga videos eller dansar på en utav USAs bästa dansskolor så visar hon alltså upp houte coutoure på catwalken för kända varuhus som tex Dior. Larsen Berättar att hon började dansa redan som fyraåring men gjorde det mest för nöjets skull. Det var först när hon fyllde nio år som hon började ta dansen mer seriöst. Då dansade hon hip hop, jazz, ballet, stepp och modern dans. Efter mycket hård träning har hon fått äran att dansa live bakom några utav världens största artister.

Hur balanserar du modellandet med dansen?

Jag har lyckats använda min tid väldigt bra och satt prioriteringar för mina project. Jag har spenderat mycket tid på att resa på olika modelluppdrag, därför ser jag till att träna emellan photosessioner och auditions för att hålla mig i from och kunna dansa på den nivån jag gör idag.

Vilken är din favoritlåt att dansa till?

Just nu är min favoritlåt “One Dance” med Drake eller “Work it” Med Missy Elliot.

Larsen började ladda upp videomaterial från YouTube när hon dansade till låtar av Beyonce och Big Sean och blev sedan upptäckt genom sitt modellande. Hon säger att hon valt att bolla dessa två karriärer, varför hon inte vill limitera sig till en karriär. Hon beskriver att dansen ofta är en kortlivad karriär och att den är ganska begränsad. Hon vill kunna ha möjligheten att vara sig själv och inte behöva lägga av tidigt i karriären.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *