Överlev vintern med dans!

west coast swing

Att inte ha någon hobby under vintern kan vara väldigt trist. Ifall du är som jag så kommer du spendera mesta utav din fritid i din lägenhet/hus och inte göra någonting. Vi vill därför tipsa om en riktigt rolig hobby som du kan testa, West Coast Swing. Det är inte bara roligt, det är även väldigt bra träning! West Coast Swing är en dans där du inte behöver vara rädd för att bara ny på dansgolvet. Dansen är något långsammare än boogie woogie och lindy hop och som nybörjare kan du bjuda upp en erfaren dansare med gott samvete.

I Järfälla, Stockholm, så kan du skriva upp dig hos till exempel Brunna danssportklubbs lokal i Veddesta. Detta är ett ställe med danskurser som är väldigt bra för nybörjare. Där kommer du att dansa en dans i taget till populärmusik, sedan så byter man partner. Detta är perfekt eftersom du får då testa att dansa både med både erfarna och andra nybörjare. Det gör så att du lätt hittar någon du dansar bra med och det är även ett bra sätt att lära känna nya kompisar på.

West Coast Swing har även blivit allt mer populärt bland ungdomar de senaste åren, så är du ung kanske du lär känna nya personer i skolan. West Coast Swing är ett perfekt val för dig som inte har någonting att göra. Efter du varit på din första danskurs så kommer du verkligen att känna av det. Det är extremt bra träning och det gör dig piggare under vintern. Ifall du bestämmer dig för att ta en danskurs så kommer du märka att du blir piggare, smidigare och allmänt gladare.

Så sluta med tv-tittandet i vinter och lär dig någonting nytt. Gå med hos en danskurs i vinter och gör din vinter till den bästa någonsin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *