Tony Irving har gift sig

Tony-irving

 

Allas vår dansfavorit i Sverige, nämligen Let’s Dance jurymedlemmen Tony Irving har i dagarna gift sig med hans partner och numera make Alexander Skiöldsparr. Detta tycker vi på tsdh är jätteroligt då Tony är en jättestor personlighet inom danssverige idag. Paret gifte sig lördagen den första augusti i Gustaf Adolfskyrkan i Stockholm. Smekmånaden ryktas om att den går till den italienska idyllön Capri. Kända gäster på bröllopet var kollegan Dermont Clemenger och Ann Wilson, Laila Bagge, David Hellenius, Anna Book, Camilla Läckberg, Jessica Almenäs och många fler.

 

Tony Irving föddes som känt i Lancashire i Storbritannien 1966 men flyttade till Sverige 1993. Han blev känd genom sitt genombrott som juryordförande i Let’s Dance i TV4 år 2006 och har sedan dess blivit en stor favorit bland många svenskar! Han är såklart dansare men även koreograf, tränare och domare i tävlingsformerna Ballroom, Latin och Disco. Han har själv flera internationella titlar som dansare och varit med och dömt VM i dans flera gånger.

 

Vi på tsdh riktar ett stort grattis till Tony och Alexander och hoppas verkligen att de får en perfekt smekmånad på den italienska drömön. Vi kommer i veckorna komma igång med lite fler nyheter om danssverige och vad som händer just nu. Dansläger i olika städer med all information, från priser, åldrar, tider och så vidare. Så fort något nytt roligt händer som har med dans att göra som skulle kunna intressera er så kommer vi såklart också ta upp detta, så ni vet vart ni ska vända er om ni vill ha det nyaste nyheterna om dans! Ha en bra helg så hörs vi senare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *