ElectroSwing i Las Vegas

Ni som gillar att lyssna på eller dansa till swing har knappast undgått de senaste årens hets kring Electro Swing! Detta är en genre som har sin bas i swingen med som mixats tillsammans med elektronisk dansmusik. Oftast så finns det med samplad musik från hits under Swingens storhetstid. För den som gillar att dansa swing så är detta både bra och dåliga nyheter. Dåliga för dem som endast uppskattar den klassiska musiken och tycker att swingen blir förstörd av dagens moderna musik. Men bra för den som uppskattar minsta tillfälle till att kunna gå ut och röra på höfterna i äkta swinganda.

Den plats som passar bäst för den som vill kunna gå ut och dansa till electro swing när som helst på dygnet är syndernas stad Las Vegas. Här har det öppnats upp ett flertal klubbar med Electro swing som tema. Dit kan du gå när som helst på dygnet för att imponera med dina grymma moves. Staden är alltså inte endast till för den som gillar att spela. Den är även till för den som gillar att danska swing. Eller för den som gillar både och. Jag är själv ett fan av båda. Dock gillar jag inte att spendera en massa onödiga pengar på casinospel. Har man det som intresse så finns det gott om gratisspel och bonusar att ta del av. Denna sidan är bäst när det gäller slots bonusarna som är den av mina favoriter.
Däremot när det kommer till dans så spenderar jag gärna en hel del. Att åka till nya platser och möta nya människor som delar ens intresse är bland et bästa som finns. Inte allt för sällan så hittar man vänskaper som man vet kommer att hålla en livslängd.

Så oberoende av vad du har för intresse så kan jag rekommendera att testa på så mycket aktiviteter som möjligt inom genren. Det vinner man en massa på.

electroswing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *