West Coast Swinga i vardagsrummet

westcoastswing1

 

Tillhör du den kategorin personer som känner att du verkligen vill bli bättre och öva mer på din dans men att du inte har tillräckligt med tid att ta dig iväg till danslokalen? Då kan du andas ut. Det finns närmligen en hemsida som heter West Coast Swing Online. Med hjälp av denna hemsida kommer du kunna öva på dina moves hemma. De dagar som du känner dig stressad och att det är alldeles förmycket av det andra som tar över kan du smidigt gå in på webbplatsen och öva en stund i ditt vardagsrum.

Hemsidan innehåller över 200 videos där de visar kontakt, fotarbete, spins, musik och stil. Känner du för att lära dig ett nytt mönster i din dans finns det filmer för nybörjare upp till proffesionella dansare. Du kommer absolut hitta det du behöver för att utvecklas inom dansen hemma hos dig själv.

Skaparen bakom hemsidan är Brian Barakauskas och är professionell dansare inom West Coast Swing. Han är från Louisville KY och har lärt ut i 20 olika länder vilket gör honom perfekt till instruktör i de videos som erbjuds på webbplatsen.

När du väl är inne bland alla videos på hemsidan så kan du sortera dem efter vad du är ute efter att lära dig samt vilken  nivå du känner att du är på. Instruktionerna och de som visar dansen är tydliga och det är hur lätt som helst för dig att bara pausa och prova själv. Dessutom kan du antingen lära dig de individuella stegen eller gå igenom alla tutorials med din danspartner.

Det du också kan göra om du känner för att lära in mer av de teoretiska bitarna så finns det en blogg på hemsidan. Där kan du läsa om tävlingar, koncept, musik dansettikett och annat. Så när det är ett passande alternativ för dig är det bara att söka på West Coast Swing Learning Center och dansa på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *